Gegarandeerd 100% dekking door onze unieke aanpak

WiFi & Netwerk

  • Nieuwste technologieën
  • Specialist in WiFi netwerken
  • Van ontwerp tot onderhoud

OFFERTE AANVRAGEN of MEER INFORMATIE

IP Parking logologo retswisscom logo

WiFi & Netwerk

Optinet is de specialist in WiFi netwerk design en implementatie. Onze draadloze WiFi diensten en oplossingen zijn gebaseerd op de nieuwste technologieën en oplossingen.

Wij hebben onze eigen unieke stappenplan om er zeker van te zijn dat uw WiFi netwerk aan alle verwachtingen voldoen. Met ons stappenplan kunnen wij u 100% dekking garanderen.

Onze referenties

Meer referenties

Wi-Fi Site Survey

Een WiFi Site Survey is het meest belangrijke onderdeel bij het ontwerpen van een draadloos netwerk. Als u geen fysieke on-site WiFi meting verricht, zal de capaciteit en dekking van het draadloze netwerk een grove inschatting worden.

WiFi & netwerk installatie

Voor de implementatie van uw WiFi netwerk, is de uitgevoerde Site Survey leidend. Alle benodigde WiFi componenten worden conform de RF planning geïnstalleerd. Na voltooiing van de installatie en configuratie voeren we een WiFi kwaliteitsmeting uit, zodat we kunnen controleren of het initiële ontwerp van het WiFi netwerk en uw eisen zijn bereikt.

Onderhoud & beheer Wi-Fi netwerk

Met een beheercontract onderhouden wij uw WiFi netwerk, zodat uw WiFi netwerk optimaal blijft functioneren. Uw WiFi netwerk krijgt firmware update’s, indien nodig configuratie aanpassingen en fysiek onderhoud.

Testen & meten WiFi netwerk

De Optinet health check geeft snel een gestructureerd inzicht in de performance, betrouwbaarheid en efficiëntie van Wi-Fi netwerkinfrastructuur. Desgewenst kunt u ook de beheeraspecten in de health check meenemen.

Een scan kan zinvol zijn in de volgende situaties:

  • Voorkomen van toekomstige problemen.
  • Regelmatig terugkerende verstoringen in kaart brengen en oplossen.
  • Voor een second opinion over uw huidige implementatie, een voorgenomen deelproject, een design of advies.
  • Inzage over de mogelijkheden en voordelen indien uw Wi-Fi infrastructuur wordt aangepast aan de laatste stand van de techniek.
  • In kaart brengen van de gebieden waar uw Wi-Fi infrastructuur niet voldoet aan de huidige eisen.

Wi-Fi HotSpot installatie

Optinet biedt de Guest Access in a Box oplossing voor Wi-Fi internettoegang. Vandaag de dag hebben veel organisaties baat bij het aanbieden van draadloze internettoegang aan hun gasten, bezoekers of werknemers.

Heeft u intresse?

vraag een offerte aan of bel naar + 31 (0)30 692 4930

Offerte aanvragen