skip to Main Content

Glasvezelmonteur

VACATURE: Glasvezelmonteur (fulltime)

Wij zijn OP ZOEK naar een Glasvezelmonteur (fulltime). Als Glasvezelmonteur ben je samen met je collega’s verantwoordelijk voor het afmonteren, verwerken, aanleggen en het onderhouden van glasvezelnetwerken. De klanten van Optinet zijn grote multinationals, MKB bedrijven en installateurs.

Werkzaamheden glasvezelmonteur:

Werkzaamheden van een Glasvezelmonteur: aanbrengen van inpandige glasvezelbekabeling; monteren van diverse soorten pigtails en connectoren; maken van fusielassen; verrichten van OTDR- en dempingsmetingen en het beoordelen daarvan; monteren en onderhouden van glasvezelnetwerken; glasvezelmontage ODF lades en/of GCO’s; lezen en interpreteren van tekeningen en technische netwerkdocumentatie; opleveren van de technische gegevens.

Functie eisen glasvezelmonteur:

  • Afgeronde technische opleiding, richting elektrotechniek MBO niveau 4
  • Ervaring in de glasvezeltechniek is een pré
  • Bereidheid tot het volgen van opleidingen/cursussen
  • Geen 9 tot 5 mentaliteit
  • Flexibel, enthousiast en weet van aanpakken
  • Kan zelfstandig, oplossingsgericht en in teamverband werken
  • In het bezit van rijbewijs B

Wij bieden:

Optinet biedt een unieke sfeer in een bijzondere werkomgeving. Optinet kent een open organisatie die gericht is op werken in teamverband. Uiteraard bieden wij een passend salaris met uitgebreide secundaire arbeidsvoorwaarden.

Interesse in deze functie? Stuur een email met CV naar werken@optinet.nl. Alvast bedankt voor je reactie!

Over Optinet

Optinet is dé specialist in alle netwerkverbindingen voor kantoor- en industriële omgevingen. Door onze 20 jaar ervaring kunnen wij u goed adviseren en zorgdragen voor een juiste installatie. Wij zijn uw betrouwbare, flexibele en onafhankelijke partner voor alles wat te maken heeft met uw communicatienetwerken binnen kantoor- of industriële gebouwen en terreinen; van advisering en implementatie tot onderhoud en certificering.