skip to Main Content

[VERVULD] Glasvezelmonteur (fulltime)

[VERVULD] Glasvezelmonteur (fulltime)

Functieomschrijving:

Als Glasvezelmonteur ben je samen met je collega’s verantwoordelijk voor het afmonteren, verwerken, aanleggen en het onderhouden van glasvezelnetwerken. De klanten van Optinet zijn grote multinationals, MKB bedrijven en installateurs.

Werkzaamheden van een Glasvezelmonteur: aanbrengen van inpandige glasvezelbekabeling; monteren van diverse soorten pigtails en connectoren; maken van fusielassen; verrichten van OTDR- en dempingsmetingen en het beoordelen daarvan; monteren en onderhouden van glasvezelnetwerken; glasvezelmontage ODF lades en/of GCO’s; lezen en interpreteren van tekeningen en technische netwerkdocumentatie; opleveren van de technische gegevens.

Functie eisen:

Afgeronde technische opleiding; richting electrotechniek MBO niveau 4; ervaring in de glasvezeltechniek is een pré; bereidheid tot het volgen van opleidingen/cursussen; geen 9 tot 5 mentaliteit ; flexibel; enthousiast en weet van aanpakken; kan zelfstandig, oplossingsgericht en in teamverband werken; in het bezit van rijbewijs B.

Wij bieden:

Optinet biedt een unieke sfeer in een bijzondere werkomgeving. Optinet kent een open organisatie die gericht is op werken in teamverband. Uiteraard bieden wij een passend salaris met uitgebreide secundaire arbeidsvoorwaarden.

 

Interesse in deze functie? Stuur een email met CV naar werken@optinet.nl. Alvast bedankt voor je reactie!