skip to Main Content

Netwerkbekabeling

Optinet zorgt ervoor dat uw medewerkers hun werk prettig, gestructureerd en veilig kunnen verrichten. Een goede netwerkbekabeling is hierbij onmisbaar. De kwaliteit van de netwerkbekabeling moet perfect zijn, omdat alle vormen van communicatie via de bekabeling verloopt, zowel spraak, data of video.

Netwerkbekabeling

voordelen

Middels een goed netwerkbekabeling systeem voorkomt u een wirwar van snoeren of loshangende kabels, zonder ongemakken en risico’s. Alle kabels en snoeren worden goed en gestructureerd weggewerkt, zodat uw medewerkers op een veilige manier hun werk kunnen uitvoeren.

Netwerkbekabeling

installatie

Onze gekwalificeerde medewerkers kennen de eisen van een ergonomische werkplek en het belang van een goed draaiend IT-netwerk. Optinet bespreekt samen met u de mogelijkheden voor de installatie van een goed netwerkbekabeling.

Netwerkbekabeling

FIT-onderhoud

Met FIT, het periodieke onderhoudsprogramma van Optinet, bieden wij u een passende oplossing voor het benodigde preventieve onderhoud van uw netwerkinfrastructuur. Onder FIT-onderhoud valt onder andere: een grondige inspectie van de vitale onderdelen van uw netwerkinfrastructuur en regelmatige controlemetingen.

Netwerkbekabeling

kwaliteitsproducten

Voor een professionele en veilige netwerkbekabeling gebruikt Optinet uitsluitend hoogwaardige producten die voldoen aan de hoogste veiligheid- en kwaliteitseisen.