skip to Main Content

Smart Hands Services

Optinet Smart Hands Services biedt klanten on-site technische expertise voor hulp bij beheer op afstand, installatie en probleemoplossing van uw apparatuur in uw datacenter.

Optinet Smart Hands

Beheer van uw bedrijfsinfrastructuur kan vaak een tijd- en arbeidsintensieve onderneming zijn, die druk legt op reeds beperkte IT-middelen. Bij Optinet kunnen onze Smart Hands Services dit probleem verhelpen door ervaren technici te bieden. Hierdoor kunt uw IT-personeel zich concentreren op meer missiekritieke taken. Nu kunt u uw investering in datacenters maximaliseren door onze Smart Hands technische experts te laten fungeren als uw ogen, oren en handen ter plaatse, waar u ook bent. Optinet is er wanneer u dat niet kunt en biedt assistentie bij een volledige reeks services, waaronder beheer op afstand, installatie en probleemoplossing.

Vergroot het bereik van uw off-site IT-personeel

Met Optinet Smart Hands kunnen klanten hun bedrijfsactiviteiten beheren/uitbesteden en de uptime maximaliseren binnen een datacenter. Optinet Smart Hands biedt een breed scala aan ondersteuning. Of u nu technische assistentie nodig hebt in een datacenter of vanaf een externe locatie wij bieden hulp. Optinet is uitgerust om een volledige reeks diensten aan te bieden die er zijn wanneer u dat niet kunt. Optinet-technici zijn getraind om de ogen en handen te zijn voor het beheer van uw infrastructuur.

Optinet Smart Hands-taken

Onze Smart Hands taken bestaan uit:

  • Bieden van technische assistentie op locatie
  • Leveren van apparatuur installaties
  • Verwijderen en installeren van interfacekaarten
  • Testen van carriercircuits

Onderdelen van Smart HandsVeel gestelde vragen over Smart Hands

Vragen?

Stel uw vraag of maak een afspraak